ARTVİN / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: kariyer

Mrt

Kariyer Günleri 2024/3.Gün...Saat 12.30 Oturumunda Merih Feza Yıldırım İzmir'den Mimarlık ,saat 15.00/16.10 arasında İngiltere'den Berrak Işıl Pelenk,İsviçre'den Zeynep İnce,Kocaeli'den Öner Bilgin,Adıyaman'dan Yüccel YILMAZ,Ankara'dan Eren DUMAN,Bolu'dan Rıza ÖZTÜRK mühendislik alanında tecrübelerini ve meslek kariyerlerindeki süreçleri öğrencilerimize uzaktan anlattılar.Kendilerine katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okul Müdürlüğü tarafından planlanan Kariyer Günleri 2024 başladı.4/8 Mart 2024 tarihleri arasında devam edecek olan programlar yüzyüze ve uzaktan planlandı.Okulumuzdan mezun olup yurtiçi ve yurt dışında görev yapan öğrencilerimizle halıhazırda eğitime devam eden ve meslek seçme arefesinde bulunan öğrencilerimizi buluşturmak istedik.Katılımcılara teşekkür ediyoruz.