ARTVİN / MERKEZ - 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi

Nis

İTÜ Afet Yönetimi Enstitüsü,Deprem Mühendisliği Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi sayın Doç.Dr.Gülşen Taşkın Kaya 26 Nisan 2024 Cuma günü saat 14.00'da okulumuz konferans salonunda öğrencilerimizle buluşacak."Bu türev,bu fonksiyon ne işimize yarayacak?Yapay Zeka ve Modelleme "konusunda sunum yapacaklardır.Hocamıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Liselerde Bilim Uygulamaları kapsamında 2 Nisan 2024 Salı günü saat 15.30'da okulumuz konferans salonunda öğrencilerimiz sunum yapacaklardır.

Mrt

4/8 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilen "Kariyer Günleri 2024 Bülteni"çıktı."Kariyer Günleri 2024"etkinliklerine katkı sunan katılımcılara teşekkür ederiz.

Mrt

Eczacı Olgun Kaşıkçı,Eczacı İbrahim Demirel ve Eczacı Meltem Çİl 5 Mart 2024 Salı günü saat 10.00'da bizlerle..

Şbt

5 Şubat 2024 Pazartesi gününden geçerli olmak üzere "Ders Programları " değişmiştir.Öğretmen,öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Ara

Veli görüşme saatleri aşağıdaki gibidir.Velilerimize,öğretmenlerimize,öğrencilerimize  önemle duyurulur...

Ara

1 Aralık 2023 tarihinden itibaren HAFTALIK DERS PROGRAMLARI değişmiştir.ÖĞretmen,öğrenci ve velilerimize önemle duyurulur.

Kas

2023/2024 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 14 Ekim 2023 Cumartesi günü yapıldı.Okul Aile Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu seçildi.Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

2023/2024 Eğitim-öğretim yılı Okul Aile Birliği genel Kurul Toplantısı 14 Ekim 2023 Cumartesi okulumuz konferans salonunda yapılacaktır.Velilerimiz davetlidir.Önemle duyurulur.

Eyl

2023/2024 Eğitim-öğretim yılı Ders Programları ektedir.Öğrencilerimize ve velilerimize önemle DUYURULUR.Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.